Jeg hedder Sofiia Nygaard

Hesten har siden jeg var helt lille været en stor del af mit liv. Dengang vidste jeg ikke hvor stor betydning disse smukke skabninger ville få for mit liv, min videre vej og hvor til, jeg er endt i dag.

Interessen og tiltrækningen disse dyr gav mig, førte til en dyb passion, lidenskab og nu livets vej for mig. Rejsen hertil har både været berigende, følelses ladet og meget lærerig undervejs - Når man selv står med en hest, som dyrlægen vil symptom behandle og ingen kan hjælpe. Så begyndte nye veje, nye spørgsmål og i takt med ny viden, og indsigt gik det op for mig hvor kompleskt og forfinet et væsen, disse smukke dyr er.

Hvor fantastisk kroppen i virkeligheden er, til at fortælle og vise os, at noget er helt galt. Hvis vi lærer at lytte, mærke ind og får forståelsen af dyret som står sammen med os. Kan vi rent faktisk nå i mål med de drømme og ønsker vi har for vores elskede heste.

I dag tæller min egen flok af heste faktisk hele 10 stk. fuldblods arabere. Hvorfor lige araberen? I min teenage tid, fik mine søstre og jeg en pony til deling, han var halvt araber, halv New Forest, det man i dag kalder en sports pony. Han fulgte os i mange år, indtil han ikke kunne mere. Det var her jeg lærte araberens smukke, milde og meget sensitive sider at kende, og lige siden har denne race haft en ekstra stjerne eller som nogen vil sige et blødt hjerte hos mig.
Min første helt egen hest, er min smukke røde prinsesse Charm. Derefter begyndte de at samle sig sammen, hos mig.
Det hele startede med drømmen om den sorte hingst som jeg har haft siden barnsben. Denne drøm viste sig pludselig at at gå i opfyldelse. Hvor heldig kan man være? Derudover har jeg efterhånden taget et par knap så heldige skæbner ind, Så nu tæller bestanden hele 10 smukke kærlige araber hoveder. Med hver sit smukke væsen, sind og temperament.

Udover hestene, består familien også af 5 katte og en langhåret sort schæferpige. Så her sker der altid noget.

Using Format