Sofiia

Jeg hedder Sofiia, er 38 år, og har hele mit liv beskæftiget mig med dyr og mennesker. Dyrene har siden jeg var helt lille spillet en kæmpe rolle i mit liv - de har altid været omdrejningspunktet for mig, hvad end der ellers har foregået om ørene på mig.

De er mine største læremestre, mine bedste venner, min elskede familie og mine mentors - deres unikke måde at være i nuet på, altid at reagere på den givne situation, deres ærlige og altid nærværende væsen. Deres hengivenhed, deres kærlighed og deres altoverskyggende måde, de indtager denne verden på, altid fyldt med kærlighed, kompassion og deres åbne nysgerrighed og glæde. 

Dette kan jeg kun beundre og fascineres af. Med den største ydmyghed og dybe taknemlighed, vil jeg gøre mit bedste til altid at prøve at hjælpe, forstå og forbedre min viden, således at når jeg møder et dyr, vil det være i det åbne møde.

Så jeg kan mærke ind og forhåbentlig finde frem til kernen og det enkelte individs problematik, som kan hjælpe til en forbedring af den enkeltes tilstand. Hvad end det er smerte, adfærds-problemer eller ren fysisk velvære. Jeg har hele livet arbejdet med heste, hunde og katte. Deres adfærd, kropssprog, fysiske og psykiske velbefindende har jeg studeret siden jeg kunne forstå at samle bokstaver til ord.

Der er stadig uendelig meget at lære, da der hele tiden kommer nye indsigter og viden, deres mimik og alle de små nuancer, der er at finde i både det fysiske og psykiske, indenfor både den enkelte races forfinede sprog indbyrdes imellem, og selvfølgelig på kryds af racer og arter. 

Uddannelse/kurser:

♥ Dyre Kranio Sakral Terapeut.
♥ Hov kursus i beskæring, sygdomme og adfærds problematikker.
♥ Telepati.
♥ Bevæge-analyser på hest/rytter.
♥ Dyre-adfærd - specifikt Heste/hunde/katte.
♥ DKK-opdrætter og hundeholder uddannelsen.
♥ Hypno-terapi.
♥ Akupunktur.
♥ Healing.
♥ Reiki-healing.
♥ Horseman-ship kurser.                                                                                   
 NADA - behandler.                                                                                               Samt diverse psykologiske kurser med forskellige lærings teknikker og tilgange.

Using Format