Behandling & Rådgivning

Mine kompetancer


♥ Dyre terapeut

♥ Hovkursus i beskæring, sygdomme og adfærds problematikker

♥ Dyre Kranio Sakral terapeut

♥ Bevæge-analyser på hest/rytter

♥ Telepati

♥ Dyre-adfærd -specifikt Heste/hunde/katte

♥ Healing

♥ Reiki-healing

♥ Akupunktur

♥ Horseman-ship kurser

♥ Diverse psykologiske kurser, med forskellige lærings teknikker og tilgange.

Hvorfor Bio Dynamisk Kranio Sakral Terapi?

Den biodynamiske kranio Sakral Terapi er den mest næn-somme, healende og transformerende hjælp til kroppen - helt og aldeles på kroppens egne præmisser og betingelser. Og samtidig den mest dybdegående, powerfulde og mest effektfulde behandlingsform jeg nogensinde har mødt i mit liv.

​Derfor har den biodynamiske tilgang vundet mit hjerte.


Hvad er Bio-dynamisk Kranio Sakral Terapi?

Er en meget blid behandlingsform, som hjælper kroppen via egne ressourcer, at komme tilbage til sig selv, uden manipulation, med henblik på selv-helbredelse.

KST udspringer fra de samme funktionelle og indirekte teknikker som Osteopatien. Den er heldigvis blevet meget mere anerkendt og har vundet stort indpas som behandlings mulighed, hos både dyr og mennesker for sin metode og indgangsvinkel. Og med stor grund, da den er meget effektfuld og dybdegående.

Denne respektfulde tilgang til kroppen, gør at kroppen aktivt giver slip på bevidste samt ubevidste spændinger og traumer.

Grunden herfor er de helt subtile bevægelser, som er nøglen her – da trykket er så let og hermed gør det muligt for kroppen at slippe spændingerne. Da spændingerne er modstand - og modstand ikke ønsker mere modstand.

Møder man istedet modstanden med dette lette tryk – skaber det plads til bevægelighed og åbenhed – så den nærmest ”smelter” væk. Området bliver helt blødt, varmt og roligt – afspændingen vil så sprede sig ud som en bølge i hele systemet, og hele organismen vil begynde at re-organisere og re-balancere sig selv i forhold til den ny vundne plads og forøgede bevægelighed.

Kranio sakral terapien påvirker således alt lige fra muskler, bindevæv, knogler, organer, hormonsystemet og nervebanerne. Hvilket vil sige at den kan påvirke alt i hele kroppen, undervejs i en behandling.

Hvad kan Kranio Sakral Terapi afhjælpe/lindre?

Kroppen er en helhed, og kan ikke deles op, da alt hænger sammen, for at fungere optimalt på både dyr og mennesker. Dvs. at eks. bagparts problematikker, hænger sammen med forparten i en eller anden grad og omvendt.

Hjernen er omgivet af væske som både beskytter den og samtidig fungere som støddæmper for den. Hjernevæsken har mange forskellige opgaver, såsom at give næring til systemet, nerverne, og smide de affaldsstoffer væk, som ikke skal være der. Hjernens puls er også den vi kalder den kranio sakrale rytme. (Ikke den samme som den man kender for pulsen i almindelig talemåde.) Den kranio sakrale rytme er meget variabel og dens frekvens, styrke, symmetri og kontinuitet kan give vigtige informationer om kroppens tilstand nu og her. Disse bevægelser fortæller om klientens ressourcer og generelle sundhedstilstand.

Når din hest ikke trives, - Så trives man som ejer heller ikke, når den pludselig ændre adfærd, og man ikke ved hvad der er galt, så påvirker det en helt ind i sjælen. Man bliver ked af det, fustreret og det fylder ens hverdag op med bekymringer og alverdens scenarier.

Kranio sakral terapi kan være rigtig godt at bruge ved nedenstående udfordringer og problematikker i kroppen.

♥ Gjordkrampe,
♥ Muskelspændinger,
♥ Stivhed i skuldre/nakke,
♥ Skævheder i ryg, kæbe, nakke, eller bækken,
♥ Nervøse/urolige heste,
♥ Snubler i ridningen, problemer med balancen,
♥ Svært ved at an-springe i galop,
♥ Svært ved at koncentrere sig,
♥ Problemer med at bøje og stille hesten,
♥ Fordøjelsesbesvær,ondt i ryggen,
♥ Uforklarlige smertemønstre,
♥ Reaktioner i ridning, buk, stejl, advarsler med nedlagte øre mm.

Kranio sakral terapi kan selvfølgelig også bruges til ren velvære og afslapning hos hesten. Hvis den tidligere har haft problemer, eller den har ydet, eller skal yde ekstra i en periode. Da der ofte er markant forskel i smidigheden og blødheden i kroppen - præcis som hos os mennesker. Selvom behandlingen ikke ser ud af så meget, så påvirker denne behandlingsform dyret, meget mere end folk ofte tror. Og man overraskes tit over hvor "lidt" det ser ud, i forhold til hvor meget det hjælper.

Mit bedste råd - køb en kagerulle!

Mange spørger hvad de selv kan gøre for at hjælpe sin hest bedst muligt. Mit allerbedste råd er altid: Brug din kagerulle.

Dette tip er ganske enkelt guld værd, hvis du selv vil rykke med din hest, både mellem behandlingerne, og i daglig brug, for at holde din hest´s krop så fri, blød og smidig som muligt.

Hvorfor? Fordi med en kagerulle, kan du faktisk give din hest en dybdegående massage, som kan afhjælpe og lindre smerter, også selvom de ikke sidder i selve bindevævet.

På den måde, kan du give din hest både nærvær, massage og lindring for eventuelle spændinger i bindevævet.

Using Format